Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern day fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

You may electronic mail the location proprietor to let them know you had been blocked. Remember to incorporate That which you had been performing when this page arrived up as well as Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this site.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum amount düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu prefabrik ev gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan prefabrik ev fiyatları zeminine sahip olması gerekmektedir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan prefabrik ev fiyatları kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından prefabrik ev gerçekleştirilmektedir.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, modern day cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çOkay daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev fiyatları prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page